Patlıcan Kebabı - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

12 Mart 2019 Salı

Patlıcan Kebabı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar





Malzemeler 
4 tane patlıcan
600gr orta yağlı kıyma
1 adet kuru soğan
3 diş sarımsak
2 çk Galete unu
1 yumurta akı
1 tatlı kaşığı tuz
Kimyon karabiber pulbiber kırmızı biber
Sosu için
1 yk dolusu salça
Yarım çay bardağı sıvıyağı
tuz karabiber pul biber
Hazırlanışı
Soğan ve sarımsağı rendeleyin kıymaya ilave edin üzerine yumurta akı galete unu ve baharatları ilave ederek yoğurun.patlıcanları 2 parmak genişliğinde kesip bir patlıcan bir köfte olarak tepsiye diziyoruz daha sonra salça yağı biraz baharatı ve suyu bir kapta karıştırıp köfte ve patlıcanın üzerine döküyoruz önceden ısınmış 200 derece fırında ilk 20 dakika üzerini bir folyoyla örtün daha sonra üzerindekini çekip pişirmeye devam edin dikkat edin köfteler yanmasın.AFİYET OLSUN.azimearasa tesekurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments