Sponsorlu Bağlantılar
PORSİYONLUK KUMPİR
6.7 adet patates( yiyeceğiniz ölçüde sayı belirleyin)
Kornişon salatalık turşu
Mısır ( haşlanmış)
Havuç ,bezelye( haşlanmış)
Sosis
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar
tereyağ (1 yemek kaşığı)
Tuz
Öncelikle patatesleri üzerine soğuk su ve tuz dökerek haşlıyoruz haşlanan patatesler süzülüp sıcaklığı gitmeden tereyağ kaşar ve tuz ekleyip iyice eziyoruz daha sonra kalıplara paylaştırıp üzerine diğer malzemeleri koyup ketçap ve mayonez ile servis yapıyoruz. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsn ☺️ 'na tesekkurler.
6.7 adet patates( yiyeceğiniz ölçüde sayı belirleyin)
Kornişon salatalık turşu
Mısır ( haşlanmış)
Havuç ,bezelye( haşlanmış)
Sosis
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar
tereyağ (1 yemek kaşığı)
Tuz
Öncelikle patatesleri üzerine soğuk su ve tuz dökerek haşlıyoruz haşlanan patatesler süzülüp sıcaklığı gitmeden tereyağ kaşar ve tuz ekleyip iyice eziyoruz daha sonra kalıplara paylaştırıp üzerine diğer malzemeleri koyup ketçap ve mayonez ile servis yapıyoruz. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsn ☺️ 'na tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments