Üzüm Yaprağı Salamurası - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

5 Mayıs 2019 Pazar

Üzüm Yaprağı Salamurası

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Üzüm Yaprağı Salamurası
Kısaca tarifi şöyle:
Yapraklar kuru olmalı kesinlikle. 
Sap kısımları mümkün olduğunca kısaltılıp 
4 er adet yaprak bohça yapılıp kavanozun dibine basılır sıkı sıkıya basılıp dolduğunda kaynamış sudan çıkan havluyla kuruladığımız kapaklar (yeni olsun) sıkıca kapatılır ve hiç açılmaz. 






2 yıl dayanır fakat ağzını açtıysak sıcak suda şoklayıp dondurucuya atmalıyız.cahide_sultan'a tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments