Sponsorlu Bağlantılar
Hazır baklavalık yufkasından gazete tatlısı
Malzemeler:
1 paket baklavalık yufka
1 paket margarin + 1 çay bardağı sıvıyağ
Ceviz içi
Şerbet için:
3 su bardağı şeker
3 su bardağı su
Yufkamızı tezgaha alıp üç eşit parçaya bölüyor,uzun şerit halinde...2 yufka üst üste koyup ortasın şerit boyunca ceviz koyuyoruz...bir baştan başlayıp yufkanın sonu kadar büzüyoruz ve uç kısımlarını orta ya alıp ters çevirip tepsimize alıyoruz...aynı işlem tepsi dolana kadar tamamlayıp üzerlerine erittiğimiz margarin sıvıyağ karışımını döküyoruz ve 200derece fırında güzelce kızarana kadar pişiriyoruz. 'e tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments