Sponsorlu Bağlantılar
PORSİYONLUK GÜLLAÇ
250 gr güllaç (10 adet)
8 su bardağı süt
3 su bardağı şeker
1 kase hindistan cevizi
1 kase dövülmüş ceviz
Üzeri İçin;
Kiraz 🍒
Fıstık
HAZIRLANIŞI
Süt ve şekeri tencereye koyup çok kaynatmadan şeker eriyene kadar ısıtın.
Derin bir kaba sütü koyalım güllacımızı dörde parçalayıp bu sütün içerisinde yumuşayana kadar ıslatalım ve kup kaselerimize yumuşayan güllaçlarımızı koyalım üzerine tekrar süt dökelim sonra hindistan cevizi ve ceviz koyup ikinci güllacımızıda aynı şekilde sütle ıslatıp üzerini kapatalım. Bu şekilde bir bardak kasede iki güllaç kullanmış olacağız.
Diğer güllaçlarımızıda aynı şekilde yapıp bitirelim.
Üzerini süsleyip dinlenmesi için dolaba kaldırın.
Sütünü çektikçe süt ilave edebilirsiniz.
Deneyeceklere afiyet olsun 'na tesekkurler.
250 gr güllaç (10 adet)
8 su bardağı süt
3 su bardağı şeker
1 kase hindistan cevizi
1 kase dövülmüş ceviz
Üzeri İçin;
Kiraz 🍒
Fıstık
HAZIRLANIŞI
Süt ve şekeri tencereye koyup çok kaynatmadan şeker eriyene kadar ısıtın.
Derin bir kaba sütü koyalım güllacımızı dörde parçalayıp bu sütün içerisinde yumuşayana kadar ıslatalım ve kup kaselerimize yumuşayan güllaçlarımızı koyalım üzerine tekrar süt dökelim sonra hindistan cevizi ve ceviz koyup ikinci güllacımızıda aynı şekilde sütle ıslatıp üzerini kapatalım. Bu şekilde bir bardak kasede iki güllaç kullanmış olacağız.
Diğer güllaçlarımızıda aynı şekilde yapıp bitirelim.
Üzerini süsleyip dinlenmesi için dolaba kaldırın.
Sütünü çektikçe süt ilave edebilirsiniz.
Deneyeceklere afiyet olsun 'na tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments