Taze Fasulyeyi Buzluğa Atma Yöntemi - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

19 Temmuz 2019 Cuma

Taze Fasulyeyi Buzluğa Atma Yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Taze fasulyeyi nasıl buzluğa attigimi soranlar için paylaşıyorum 👌
Fasulyeyide ayiklayip kırıyorum kabuklari soyulup doğranmış domatesle beraber hafif kavuruyorum soğumasi için bir tepsiye boşaltıyorum soğuduktan sonra posetleyip dondurucuya kaldırıyorum👍






Ben fasulyeyi FazlA öldürmeden yani hafif sararacak şekilde kavurup yapıyorum siz arzu edersiniz rengi biraz daha fazla sararana kadar bekleyebilirsiniz.
Yaklaşık 5 kilo fasulyeye 2 buçuk kilo domates yeterli olur👍hilalin_mutfagi_'na tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments