Dereotlu Poğaça - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

2 Eylül 2018 Pazar

Dereotlu Poğaça

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar




Dereotlu Poğaça
2 Yumurta (birinin sarisi ustune )
1 su bardagi yogurt ,1 cay bardagi siviyag ,50 gr yumusamis tereyagi ,1 kabartma tozu ,1 cay kasigi tuz ,1 cay kasigi pulbiber , 1 kase beyaz peynir ,bolca dereotu, yaklasik 3 ,5 su bardagi un (siz yinede dikkatli koyun unu)..
Peynir ,dereotu ve un haric tum malzeme karistirilir... peynir ve dereotu da eklenir yogrulur son olarak un ilave edilir ...
Yumusak ele yapismayan bir hamur elde edilir...yuvarlak veya oval sekiller verilir ustlerine yumurta sarisi surulur onceden isitilmis firinda 200 derecede pisirilir.
Tarifi İçin kcelebi_tarifleri'ne tesekkurler.




Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments