Karadeniz mıhlama - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

26 Kasım 2018 Pazartesi

Karadeniz mıhlama

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar





Karadeniz mıhlama
Malzemeler
4 yemek kaşığı 
tereyağı
4 yemek kaşığı 
mısır unu
2 su bardağı 
su
300 gram 
trabzon peyniri
Nasıl Yapılır?Tereyağını sahana aktarın. Kısık ateşte fokurdayana kadar eritin.Azar azar mısır unu ekleyip, tahta bir kaşıkla mısır ununu kavurmaya başlayın.Mısır unu renk aldığında suyu ilave edin.Kaynayan suda şişen mısır ununa tel tel ayırdığınız Trabzon peynirini katıp, karıştırın.Mıhlamayı aralarda karıştırarak kısık ateşte pişirin. Tereyağı üzerine çıkıp, renk aldığında ocaktan aldığınız mıhlamayı bekletmeden sıcak olarak servis edin. Sevdiklerinizle paylaşın. Afiyetle yiyin benim_mutfagimm'a tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments