Sponsorlu Bağlantılar
Beşamel Soslu Garnitürlü Tavuk
1 tavuk göğsü ve 1 tavuk butu (bir bütün tavuğun yarısını kullanabilirsiniz)
4 yemek kaşığı garnitür
2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı un (silme)
2,5 su bardağı süt
Tuz,karabiber
Bir kase rendelenmiş kaşar peyniri
Tavuğu haşlayıp ufak parçalara ayırın. Yağlanmış dikdörtgen borcama (küçük) sıralayıp tuz ve karabiberle tatlandırın. Üzerine garnitürü serpiştirin.Ayrı bir tencerede yağı eritip unla kavurun ve sütü ekleyerek boza kıvamına gelene dek karıştırarak pişirin. Hazırlanan beşamel sosunu garnitürlü tavuğun üzerine dökün. Kaşar oeynirini de serpiştirip üzeri kızarana dek fırında pişirin.
Garnitürü hazır kullandım.1 ufak havuç 1 ufak patates ve bir avuç bezelye kullanarak kendiniz hazırlayabilirsiniz'a tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments