BOL KÖPÜKLÜ SÜTLÜ KAHVE
Sponsorlu Bağlantılar
Malzemeler:5 yemek kaşığı nescafe gold yada classic
5 yemek kaşığı toz şeker
5 yemek kaşığı su
Kaç fincan hazırlanacaksa o miktarda süt
Üzeri için;
Hazır çikolata sosu
Hazırlanışı
Bir kavanoza nescafe, şeker ve su alınıp mikser ile 6-7 dk boyunca çırpılarak iyice köpürtülür. Hazırlanan karışım fincanların tabanına 1 – 1. 5 yemek kaşığı kadar paylaştırılır. Ayrı bir yerde süt ısıtılır. Fincanların kenarından sıcak süt dökülür. Köpüğü hoop yukarıya😍 lezzeti süte 😍 üzerini de ben çikolata sosu ile şekillendirdim. Mis kokulu kahveler servise hazır, afiyet olsun 💕🙋🏻😚 Not: kalan köpüğü kavanozda 4-5 gün dolapta saklayabilirsiniz. İstediğiniz zaman yine aynı şekilde köpüğü kullanarak bu kahveyi hazırlayabilirsiniz. 'e tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments