Sponsorlu Bağlantılar
Etimek tatlısı
Muhallebi için
1 kilo süt,
💦1 su b, un,
💦1 su b, şeker,
💦1 yemek k, nişasta,
💦1 yemek k, tereyağ,
💦1 vanilya...1 paket etimek 💠Şerbeti için : 2 su b, su, 1,5 su b, şeker...
💠 Üzeri için : 1 paket krem şanti, 1 su b, soğuk süt, 1 çay b, hindistan cevizi...
Küçük bir tencereye su ve şekeri koyup 7_8 dakika kaynatın, etimekleri dikdörtgen bir borcama yerleştirin ve her yerini iyice ıslatmak için şerbeti dökün. Muhallebi için tereyağ ve vanilya hariç tüm malzemeyi tencereye koyup koyulaşıncaya kadar pişirin ve altını kapatıp tereyağını ve vanilyayı ekleyip tekrar çırpın sonra etimeklerin üzerine gezdirin. İyice soğoduktan sonra köpürtülmüş krem şantiyi üzerine yayın 1 çay b, hindistan cevizi serpip buzdolabına kaldırın en az 5 saat dinlendikten sonra servis yapın. 'na tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:
comments