Etimek tatlısı - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

31 Aralık 2018 Pazartesi

Etimek tatlısı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar





Etimek tatlısı
Muhallebi için
1 kilo süt,
💦1 su b, un,
💦1 su b, şeker,
💦1 yemek k, nişasta,
💦1 yemek k, tereyağ,
💦1 vanilya...1 paket etimek 💠Şerbeti için : 2 su b, su, 1,5 su b, şeker...
💠 Üzeri için : 1 paket krem şanti, 1 su b, soğuk süt, 1 çay b, hindistan cevizi...
Küçük bir tencereye su ve şekeri koyup 7_8 dakika kaynatın, etimekleri dikdörtgen bir borcama yerleştirin ve her yerini iyice ıslatmak için şerbeti dökün. Muhallebi için tereyağ ve vanilya hariç tüm malzemeyi tencereye koyup koyulaşıncaya kadar pişirin ve altını kapatıp tereyağını ve vanilyayı ekleyip tekrar çırpın sonra etimeklerin üzerine gezdirin. İyice soğoduktan sonra köpürtülmüş krem şantiyi üzerine yayın 1 çay b, hindistan cevizi serpip buzdolabına kaldırın en az 5 saat dinlendikten sonra servis yapın. elifin.mutfagi'na tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments