Kete
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Kete👌 👌 iki su bardağı süt 👌 yarım su bardağı sıvıyağ 👌 bir su bardağı su 👌 yarım su bardağı erimiş margarin veya tereyağı 👌bir paket maya 👌 bir yemek kaşığı tuz 👌 bir yemek kaşığı şeker 👌iki yumarta akı içine sarısı yüzüne 👌 yeteri kadar un 👌 iç malzemesi için 👌 biraz tereyağı biraz sıvıyağ koyup ertiyoruz unu koyup hafifçe kavuruyoruz 👌hamurun içine sürmek içinde biraz margarin veya tereyağı ertiyoruz 👌 süt ve su ılık olacak yumuşak bir hamur Elde ediyoruz mayalandırmaya bırakıyoruz bir saat kadar mayalandırdıktan sonra mandalina büyüklüğünde bezeler alıp açıyoruz ince bir şekilde arasına tereyağı sıvıyağ karışımından sürüyoruz ve unlu harcımızdan koyyoruz ve model verip tepsiye diziyoruz yumurta sarısını sürüp önceden ısıtılmış fırında 180 veya 200 derecede kızartıyoruz afiyet olsun nejla_bicil'e tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments