Revani - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

18 Aralık 2018 Salı

Revani

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar






REVANİ (Hindistancevizli)
Püf Noktalar : Reveni Firindan çıkınca mutlaka 6/7 dakika sogumasini bekleyin ve sonra soğuk şerbeti dökebilirsiniz. Revaninize ek olarak Hindistancevizi yerine Mavi haşhaş (Mohn)ekleyebilirsiniz . Evde her ikiside yoksa tabiki sade olarakta yapilabilir nefis olur. Yapıcak arkadaslarima şimdiden Afiyet olsun Buyrun Malzemeler Kullandığım ölçüler 250 ml su bardağı 22×36 capinda Borcam 3 Yumurta 1 su bardağı Süt 1 su bardağı Siviyag 1 su bardağı Un 1 su bardağı İrmik çeyrek su bardağı Şeker 1 paket Vanilya 1 paket Kabartmatozu Yarım su bardağı Hindistancevizi (isteğe bağlı ) Limon kabuğu rendesi (isteğe bağlı ) Şerbeti : 3 su bardağı Şeker 3 su bardağı Su bir dilim Limon Pişme Süresi : Önceden ısınmış alt üst ayar 180°fırında yaklaşık 40 dakika. Kolay Gelsin masmavi3_mutfakta'ya tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments