Sponsorlu Bağlantılar
Tokatbatı
1kase yeşil mercimek
Yarım çay bardağı ince bulgur
Domates, yeşil soğan, maydanoz,kuru soğan
2 yemek kaşığı domates salçası
Tuz, karabiber,pulbiber, kimyon
Kuru reyhan, dereotu
Tercihe göre ceviz içi
Mercimeği haşlayıp biraz soğuyunca ince bulgur katıp bekletiyoruz.Bulgur şişince mercimeğin suyunda salçasını ezip ilave ediyoruz.Sonra tuz ve baharatlarını ekliyoruz.Daha sonra çok küçük doğranmış kuru soğan, domates ,yeşil soğan ve maydanozu karıştırıyoruz.Suyu az ise çok olmayacak şekilde ilave edebilirsiniz.Bağ yaprağı ve köy ekmeği ile birlikte yiyoruz.'e tesekkurler.
1kase yeşil mercimek
Yarım çay bardağı ince bulgur
Domates, yeşil soğan, maydanoz,kuru soğan
2 yemek kaşığı domates salçası
Tuz, karabiber,pulbiber, kimyon
Kuru reyhan, dereotu
Tercihe göre ceviz içi
Mercimeği haşlayıp biraz soğuyunca ince bulgur katıp bekletiyoruz.Bulgur şişince mercimeğin suyunda salçasını ezip ilave ediyoruz.Sonra tuz ve baharatlarını ekliyoruz.Daha sonra çok küçük doğranmış kuru soğan, domates ,yeşil soğan ve maydanozu karıştırıyoruz.Suyu az ise çok olmayacak şekilde ilave edebilirsiniz.Bağ yaprağı ve köy ekmeği ile birlikte yiyoruz.'e tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments