Tokatbatı - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

16 Aralık 2018 Pazar

Tokatbatı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Tokatbatı
1kase yeşil mercimek
Yarım çay bardağı ince bulgur
Domates, yeşil soğan, maydanoz,kuru soğan
2 yemek kaşığı domates salçası
Tuz, karabiber,pulbiber, kimyon
Kuru reyhan, dereotu
Tercihe göre ceviz içi




Mercimeği haşlayıp biraz soğuyunca ince bulgur katıp bekletiyoruz.Bulgur şişince mercimeğin suyunda salçasını ezip ilave ediyoruz.Sonra tuz ve baharatlarını ekliyoruz.Daha sonra çok küçük doğranmış kuru soğan, domates ,yeşil soğan ve maydanozu karıştırıyoruz.Suyu az ise çok olmayacak şekilde ilave edebilirsiniz.Bağ yaprağı ve köy ekmeği ile birlikte yiyoruz.sulenin_elinden'e tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments