Yapım Aşamalı Burma Tatlı - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

31 Aralık 2018 Pazartesi

Yapım Aşamalı Burma Tatlı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar






Burma Tatlı
Malzemeler;

••1 paket baklava yufkası (1kg'lık)
••4,5 su bardağı ince parçalanmış fındık ya da ceviz
••1 paket margarin
Yapılışı;
••Baklava yufkasını ikişer ikişer alıp üzerine fındık serpin.
••İnce oklavanız yoksa başı çıkarılmış 6 numara şişe sarın.
••İki kenarından ortaya doğru getirerek büzdürün.
••Okladan çıkartıp tepsiye sıralayın.
••İstediğiniz büyüklükte dilimleyin.
••Bir paket margarini eritip her tarafına dökün.
180 derecede pişirin.
Not: Ben bir tepsiyi taze olsun diye üç dört seferde şerbetliyorum çünkü hepsi çok fazla geliyor bize.
Tatlıyı ağzı sıkı kapaklı saklama kabında uzun süre saklayabilirsiniz. Kesinlikle bayatlamıyor.
İstediğiniz zaman alıp şerbetleyebilirsiniz
AFİYET OLSUN...Lezzet Pınarından Damlalar'a tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments