Sponsorlu Bağlantılar
Çikolatalı Saray sarması
2 paket hindistan cevizi (100 grm)
Muhallebisi için
1 lt süt
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
1 yemek kaşığı tereyağı
2,5 yemek kaşığı kakao
80 gr sütlü cikolata
1 paket vanilya
Ara kreması İçin
1 su bardağı süt 2 tekli paket kremşanti
Ceviz
Yapımı
Ilk olarak hindistan cevizini fırın tepsimizin tabanına eşitbir şekilde yayalım.
Çikolata ve vanilya hariç muhallebi için gerekli malzemeri ilave edelim pürüzsüz olana kadar çırpalım ocağa alıp puding gibi pişirelim Ocaktan alalim çikolata ve vanilini ilave edip eriyene kadar karıştıralım.hiç bekletmeden hindistan cevizini üzerine gezdirelim. Spatula ile eşit bir şekilde yayalım düzeltelim. Soğuduktan sonra buzdolabına alalım ve 1 gece bekletelim.
Kremşantiyi tarife göre hazırlayalım muhallabimizin üzerine eşit bir şekilde yayalım. Istenilen büyüklükte kesip ceviz serpelim ve saralim servis tabağımıza alalım arzuya göre süsleme yapıp servis edelim.
😍kolay gelsinnnn'e tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments