Gelin Bohçası - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

19 Ocak 2019 Cumartesi

Gelin Bohçası

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar





GELİN BOHÇASI ~
Pankek hamuru için, 3 yumurta, 1,5 su b, süt, 1,5 su b, un, 4 yemek k, şeker, 1 Yemek k, erimiş tereyağı, 2 yemek k, kakao, yarım paket hamur kabartma tozu...Muhallebi için: 1 kilo süt, 1 su b, un, 1su b, şeker, 2 yemek k, nişasta, 50 gr tereyağı, 1 vanilya, 1 paket toz krem şanti...Önce muhallebiyi yapmak için tencereye süt, şeker, un ve nişastayı koyup koyulaşıncaya kadar pişirin altını kapatıp tereyağını ilave edin iyice soğuduktan sonra içine vanilya ve toz krem şantiyi koyup mikserle iyice çırpın. Pankek için önce un, kakao ve kabartma tozunu eleyin, karıştırma kabına tüm malzemeyi alıp mikserle iyice çırpın 2 yemek kaşığı teflon tavaya dökün göz göz olunca alın çok kızartmayın tek tarafını pişirin iki tarafı pişerse yapışmaz. Hamuru bitince muhallebiyi bir yemek kaşığı ortasına koyup karşılıklı olarak kapatın sonra kenarını da yapıştırıp kapatın üzerine çikolata sosunu dökünelifin.mutfagi'na tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments