KABAK TATLISI - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

16 Ocak 2019 Çarşamba

KABAK TATLISI

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar





KABAK TATLISI
MALZEMELER
2 kg kabak
3,5 su bardağı şeker
Üzeri İçin Ceviz isteğe göre tahin
HAZIRLANIŞI
Önce kabakları soyup küçük olarak doğradıktan sonra bir tencereye koyup üzerine şekeri ilave edin.Sulanması için bir saat bekletin.
Sulanan kabağı ocakta yumuşak olana kadar pişirin şekerini damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz 😊 daha sonra bir tepsiye döküp fırında 190°üzeri biraz kızarıp karamelleşinceye kadar yaklaşık 15 dakika pişirin.Sonra servis tabağına koyup üzerine ceviz isteğe göre tahin koyarak servis edin AFİYET OLSUN👌😋suzaninmutfakdunyasi'na tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments