Negrolu Kümbet Pasta - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

9 Ocak 2019 Çarşamba

Negrolu Kümbet Pasta

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar





Keki için;
2 adet yumurta
Yarım su bardağı şeker
Yarım su bardağı sıvıyağ
Yarım su bardağı süt 
1.5 su bardağı un
2 yemek kaşığı kakao
Kabartma tozu
Vanilya
💐💐💐
İç harcı için;
2 paket kremşanti
1 su bardağı süt
1 paket negro
4 adet halley
1 adet küçük doğranmış şeftali yada farklı bir meyve 💕💕💕
Hazırlanışı;
Öncelikle kekimizi hazırlayalım yumurtayı şekerle şeker eriyene kadar çırpalım sonra sıvıyağ ve sütü ekleyip bir miktar daha çırptıktan sonra tüm kuru malzemeleri karıştırıp harca ilave edip kaşık yardımıyla karıştıralım ben küçük yuvarlak kelepçeli kalıp kullandım ama büyüğünede olur 170 derecede kontrollü bi şekilde pişirelim
İçi için;
Kremşantiyi sütle güzelce çırpalım bisküvi halley ve şeftaliyi doğrayıp karıştırıp buzdolabında dinlendirelim
Kek pişip soğuduktan sonra ortadan ikiye keselim üst tarafını elimizle küçük küçük parçalayalım yada robottan çekelim alt tabanın kenarlarında 1cm bırakarak içini hafifçe oyalım kremşantili harcımızı üzerine boşaltarak kümbet şekli verelim parçaladığımız keki üzerine hertarafına gelecek şekilde el yardımıyla yerleştirelim deneyen herkese şimdiden afiyet olsunpastalimpus'a tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments