Sponsorlu Bağlantılar
TEREYAĞLI İSTİRİDYE MANTARI✅
1 adet istiridye Mantarını bir bütün olarak itice yıkayıp hemen sutunu iyice süzüp hatta kurutup öyle doğradım. Yukarkende çok dikkatli olun hemen dağılıyor. Jülyen doğradım. Tavamıza önce 2 yemek kaşığı tereyağı aldım 2 diş sarımsakla tereyağı biraz çevirdim tereyağı tam eriyince mantarları ekledim. Bu arada ocağınız en kuvvetli konumda olsun çünkü mantarlar sulanmaması lazım. Har ateş 🔥 yani😉 Mantarları tereyağ ve sarımsakla güzelce soteliyoruz ve 1 yemek kaşığıda zeytinyağı ekliyoruz. Kendi suyunu çekip yavrulmaya başlayınca altını kısık ateşe alıp kekik, pul biber ve tuzunu ekliyoruz. Ben pul biber yerine karışık biber kurum vardı. ( yazdan kırmızı yeşil kurutup robotta çektiğim ondan koydum ) ondan koydum ama siz pul biber de koyabilirsiniz. Biraz kısık ateşte pişen mantarımızı inmeye 2 dakika kala tekrar har ateşe alıp kavurup altını kapatıyoruz.'e tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments