Yapımı Kolay Haşhaşlı Çörek - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

6 Şubat 2019 Çarşamba

Yapımı Kolay Haşhaşlı Çörek

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar











Haşhaşlı çörek 
8 su bardağı un
3,5 su bardağı su
1 paket kuru maya 
1 yemek kaşığı tuz
1 su bardağı sarı haşhaş 
Yarım su bardağı sıvıyağ 
Bir kaba unu tuzu mayayi koyup ılık su ile yumuşak bir hamur kıvamına gelene kadar yoguralim üzerini orterek mayalanmasini bekliyelim hamur mayalandiktan sonra hamuru 4 eşit bezeye ayıralım her bezeyi açıp üzerlerine haşhaş sürüp üst üste getirelim yapım aşamalarını resimledim resmi sola kaydırarak görebilirsiniz hazırladığımız çörekleri yağlı kağıt serilmiş tepsiye yerleştirelim önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirelim Afiyetle olsunsevdeyemek'e tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments