Sponsorlu Bağlantılar
Hamsi Tava
Hamsiyi güzelce ayıklayıp yıkıyoruz.Daha sonra dövülmüş bir kaç diş sarımsak ve tuzla iyice karıştırıp yarım saat kadar bekletiyoruz , bir poşetin içerisine 3-4 yemek kaşığı kadar mısır unu koyup içerisine bir miktar hamsiden alıp poşetin içinde elimizi deymeden poşeti sallayarak karıştırıyoruz. Balık tavasına hamsilerimizi dizip üzerine yarım çay bardağı kadar sıvıyağ döküyoruz alt tarafı kızarınca bir servis tabağı yada balık kapağı ile çevirip diğer tarafınıda kızartıyoruz fazla yağa gerek yok çok çabuk kızarıyor az yağda dahada lezzetli oluyor hepsi bu kadar şimdiden afiyet olsun hepimize💁🏼♀️Sizlerdende bir❤️alırım ☺️🌹 'na tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments