Hürrem Gözü Tatlısı🥝 - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

13 Mart 2019 Çarşamba

Hürrem Gözü Tatlısı🥝

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar





Hürrem Gözü Tatlısı🥝
MALZEMELER
🥝4 SU BARDAĞI SÜT
🥝150 gr tereyağı
🥝1 su bardağı un
🥝1.su bardağı şeker
🥝1 paket vanilya 
TABANI İÇİN
🥝1 tane kivi
🥝1 paket kivi jölesi
HAZIRLANIŞI
İlk önce jöleyi üzerinde yazıldığı gibi hazırlayalım. İlk sıcaklığı çıktıktan sonra kaselere 3.4kaşık paylaştıralım ve jölenin üzerine bir dilim ince kesilmiş 1 dilim kivi koyalım daha sonra soğuması için buzdolabına kaldırın. Muhallebisi için yağı tencerede eritin üzerine unu ekleyip kavurun fazla kavurmayın kokusu çıkana kadar kavrulan unun üzerine dört su bardağı sütü karıştırarak yavaş yavaş ilave edin bu aşamada çok iyi karıştırmak gerekiyor ki topaklanmasın. Üzerine şekeri ekleyin ve sürekli karıştırarak kaynatın koyulaşana kadar pişirmeye devam edin muhalllebimiz pişince tencereyi Ocaktan alıp bir paket vanilyayı ekleyin ve karıştırın muhallebicin ilk sıcaklığı çıktıktan sonra fincanlara payı edin Ve odasına geldikten sonra buzdolabını kaldırarak dört 5 saat dinlendirin ya da zamanınız varsa bir gecede dolapta bırakabilirsiniz bu kadar afiyet olsun🌻azimearas'a tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments