Sponsorlu Bağlantılar
Kumlu kremalı ıslak kek
Keki icin
3yumurta
1br siviyag
1.5br sut
1.5 br seker
2ymk kasigi kakao
2kabartma tozu
1/2cay kasigi karbonat
2br un
Yumurta ve seker cirpilir. Sut sivi yag ve kakao eklenir. Cirpilir. Bu karisimdan bir br ayrilir. Kalan karisima un kabartma tozu ve karbonat eklenir. Iyice cirpilir. Yaglanmis buyuk boy borcama dokulur. Onceden 200 dereceye ayarlanmis sicak firina atilir. (20 dk pisecek) bu arada ayrilan sos tencereye alinir. 1 br sut 2 ymk kasigi seker ilavesiyle bir tasim kaynatilir. Sogumaya birakilir. Kek firindan cikinca ilk hari gecince soguyan sos yavasca uzerine dokulur.
Kreması icin (tavuk gogsu)
1 lt sut
1 su brdg seker
1 su berg un
1 vanilya 2 kasik margarin
Vanilya hariç butun malzemeler muhallebi kivami alana kadar pişirilir. Ocaktan alinca vanilya eklenir. Kekin uzerine dökülür. En ustede 1 paket kakaolu herhangi bir bisküvi rondodan geçirilip serpilir . Kucuk psketse iki paket kullanin. Uzerini cilekle susleyebilirsiniz. Afiyet olsun 'a tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments