Nişastalı Zerdeçallı Portakallı Tepsi Keki - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

26 Mart 2019 Salı

Nişastalı Zerdeçallı Portakallı Tepsi Keki

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar





NİŞASTALI ZERDEÇALLI PORTAKALLI TEPSİ KEKİ
👉🏻3adet yumurta (orta boy)
1buçuk su bardak şeker(bardak ölçümüz 200ml)
1su bardaktan iki parmak aşağıya sıvıyağ 
1su bardak taze sıkılmış portakal suyu
2adet büyük boy portakal kabuğunun rendesi(büyük tarafından rendelenecek)
1su bardak nişasta(buğday)
1 silme çay kaşığı zerdeçal 
1silme çay kaşığı karbonat
1paket kabartma tozu 
Aldığı kadar azar azar un ekleyip koyu akışkan bir hamur yapılır.
Yağlanmış tepsiye dökülür.
ÜZerine İnce kıyılmış fındık serilir(isteğe bağlı)
170°pişirilir,kürdan testi yapılır.
Ilıdıktan sonra servise hazırdır..hacerinmutfagi'na tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments