El Açması Börek Ve Katmer Tarifi - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

4 Nisan 2019 Perşembe

El Açması Börek Ve Katmer Tarifi

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
EL AÇMASI BÖREK ve KATMER Tarifi.
✔Yufka açamayan Arkadaşlarımın isteği üzerine hazırladığım bir Videodur. ✔Elimden geldiğince Yufka Açmanın tüm inceliklerini hem göstermek hemde anlatmak istedim. ✔Toplam 17 beze aldım, 7 beze ile Börek 10 Beze ile 10 kat Katmer yaptim. ✔insAllah faydası olmasını Ümid ederim. ✔İpek gibi Yufka açmanız Dileğimle İyi seyirler 🌷






BUYRUN MALZEMELER⤵ Kullandığım ölçü:250 ml su bardağı 🔹1 su bardağı ılık su 🔹1 su bardağı ılık süt 🔹1 su bardağı Yoğurt 🔹1 Yumurta Akı 🔹1 tatlı kaşığı Sirke 🔹2 tatlı kaşığı Şeker 🔹1 tatlı kaşığı Tuz 🔹1 paket Kabartmatozu ARA KATLAR İÇİN : 🔹1 çay bardağı Siviyag 🔹1 çay bardağı eritilmiş Tereyağ Harcı : 🔹400 gr Peynir ve Maydanoz (isteğe bağlı Patatesli ve Kiymalida yapılabilir ) Pişme Suresi : 🔹Önceden ısınmış alt üst ayar 200° Fırında yaklaşık 40 /50 dakika pisicek. Kolay Gelsin🌷masmavi3_mutfakta'ya tesekkurler.



Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments