Tavada Tel Tel Katmer/Lavaş - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

6 Nisan 2019 Cumartesi

Tavada Tel Tel Katmer/Lavaş

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
TAVADA TEL TEL KATMER/LAVAŞ TARİFi
✔Katmer ve Lavaslarinizi piştikten ve soğuduktan sonra buzluğa atabilirsiniz, gerektiği zaman çıkarın tavada ısıtıp servis edin taze pişmiş gibi olur👌
✔Hem Ramazana hazırlık hemde buzlukta herdaim gerekli olan lezzetli hamurisleridir.
✔Yapıcak Arkadaşlarıma Şimdiden Afiyet Olsun🌱





Buyrun Malzemeler ⤵
10 adet Katmer ve 6 adet Lavaş ekmeği icin:
🔹3 su bardağı Ilık su
🔹6,5 / 7 su bardağı Un
🔹3 tatlı kaşığı Şeker 
🔹1,5 tatlı kaşığı Tuz
🔹1 paket Yaşmaya (veya 2 paket toz maya)
Ara katlar için :10 tane Katmer çıkıyor.
🔹250 gr Eritilmiş Tereyağ
🔹İsteğe bağlı olarak, Tahinli, Peynirli veya Sade Katmer olarak yapılabilir.
Kolay Gelsin 🌷masmavi3_mutfakta'ya tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments