Sponsorlu Bağlantılar
KIYIR KIYIR AY DOĞDU TATLISI
Buyrun Malzemeler⤵️
Kullandigim ölçü:125 ml cay bardağı
🔹️1 Yumurta
🔹️125 gr Yumuşak Tereyağ
🔹️2 yemek kaşığı irmik
🔹️2 yemek kaşığı Yogurt
🔹️yarim cay bardağı Sıvıyağ
🔹️1 Paket Vanilya
🔹️1 cay kaşığı dolu Kabartmatozu
🔹️1 cay bardağı Ögütülmüs Ceviz
🔹️4 cay bardağı Un(dikkatli ekleyin lütfen bende 4 cay bardağı arti 1 yemek kaşığı yeterli oldu)
🔹️Limon kabugu rendesi
Serbeti:
250 ml su bardağı ölçüsü
🔹️2 su bardağı Şeker
🔹️2 su bardağı su
🔹️çeyrek limon
5 dakika orta derecede kaynatilip sogumaya birakilir.
Pişme Süresi:
🔹️Önceden ısınmış alt üst ayar 190°Fırında yaklaşık 25/30 dakika Pişicek.
🔹️Tatliniz firindan ciktiktan 3/4 dakika sonra Soguk Şerbet dökülür.
Kolay gelsin 💐 'ya tesekkurler.
Buyrun Malzemeler⤵️
Kullandigim ölçü:125 ml cay bardağı
🔹️1 Yumurta
🔹️125 gr Yumuşak Tereyağ
🔹️2 yemek kaşığı irmik
🔹️2 yemek kaşığı Yogurt
🔹️yarim cay bardağı Sıvıyağ
🔹️1 Paket Vanilya
🔹️1 cay kaşığı dolu Kabartmatozu
🔹️1 cay bardağı Ögütülmüs Ceviz
🔹️4 cay bardağı Un(dikkatli ekleyin lütfen bende 4 cay bardağı arti 1 yemek kaşığı yeterli oldu)
🔹️Limon kabugu rendesi
Serbeti:
250 ml su bardağı ölçüsü
🔹️2 su bardağı Şeker
🔹️2 su bardağı su
🔹️çeyrek limon
5 dakika orta derecede kaynatilip sogumaya birakilir.
Pişme Süresi:
🔹️Önceden ısınmış alt üst ayar 190°Fırında yaklaşık 25/30 dakika Pişicek.
🔹️Tatliniz firindan ciktiktan 3/4 dakika sonra Soguk Şerbet dökülür.
Kolay gelsin 💐 'ya tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments