İçli Kete - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

21 Mayıs 2019 Salı

İçli Kete

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Icli kete
3yumurta beyazi
Sarilar yuzune
1su bardagi sivi yag
3 su bardagi ilik sut
1.5 paket instant maya 
1.5 y.kasigi toz seker
1tatli kasigi tuz
Aldigi kadar un
Icine 2kase kavrulmus un
Yarim cay bardagi zeytinyag
Yarim cay bardagi erimis tereyag






Acinca arasina surmek icin
1 su bardagi eritilmisTereyag ve yarim cay bardagi zeytinyag
Hamuru yogurun mayalansin 45 dk da mayalaniyor sonra 5 parcaya bolun her parcayi yuvarlak yufka kadar acin once bunu yaglayin sonra kavrulmus icden serpistirin bu yufka gibi hamuru tam ortadan kesik atin ve icden sarin rulo yapin ve tekrar acin acinca tekrar sarin iki parmak kalinliginda kesin kestigin her parcayi oklava ile acin o icten tekrar koyun zarf gibi katlayin tepsiye dizmeden uzerinden birkez oklava ile gecin ve yumurta sarisi surup 200 derecede pisirin bu islemi kalan 4 bezeyede uygulayin ortalama 5 beze her bezeden 8 ile 10 kete cikiyor ozlem_sbh'a tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments