Sponsorlu Bağlantılar
Sac Kavurma
Malzemeler
2 kilo hafif yagli kücük dogranmis et
150 gr kadar ic yag yada kuyruk yagi
Tuz
2 adet domates
3,4 adet sivri biber
2 adet kurusogan
Yapilisi:
Sac harli yanan ocak üzerine alinir kuyruk yagi cok ince olacak sekilde dogranip saca alinir üzeri kapatilip 5,6 dakika yagin erimesi saglanir daha sonra üzerine ince dogranmis et alinir ve hafif yayilir üzeri kapatilmadan et suyunu salip cekene dek pisirilir, üzerine iri dogranmis domates sogan ve biber eklenir tuzuda eklenip sebzeler yumusayana dek kavrulur daha sonra sicak servis edilir.'a tesekkurler.
Malzemeler
2 kilo hafif yagli kücük dogranmis et
150 gr kadar ic yag yada kuyruk yagi
Tuz
2 adet domates
3,4 adet sivri biber
2 adet kurusogan
Yapilisi:
Sac harli yanan ocak üzerine alinir kuyruk yagi cok ince olacak sekilde dogranip saca alinir üzeri kapatilip 5,6 dakika yagin erimesi saglanir daha sonra üzerine ince dogranmis et alinir ve hafif yayilir üzeri kapatilmadan et suyunu salip cekene dek pisirilir, üzerine iri dogranmis domates sogan ve biber eklenir tuzuda eklenip sebzeler yumusayana dek kavrulur daha sonra sicak servis edilir.'a tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments