Sponsorlu Bağlantılar
Sarma Pişirme Püf Noktaları...Bu ayrıntılar kaçmaz 🤗
Hepinize hayırlı günler diliyorum ❤️ Bugünde günlerden sarma olsun 😊 Biz şimdi kısık ateşte lokum gibi pişmeye gidiyoruz. Her şeyde olduğu gibi sarma pişirmeninde püf noktaları var elbette.
Hemen bir kaçını sizler için ekliyorum. .
✔️🍋Bol limon aromalı sevenler için üzerine koyacağınız limon dilimleri dışında sarmanıza dökeceğiniz suyun içinede limon sıkın mutlaka. Hem rengin daha parlak olmasına yardımcı olacaktır hemde Harika ekşili sarmalarınız olacaktır🤗 .
✔️ Sarmanızın üzerini mutlaka 🍁 yapraklarınızdan bir kaç tane sererek örtün. Bu yöntem sarmalarınız pişerken kararmamasına yardımcı olacaktır. .
✔️ Sarmanızı Servisten en az iki üç saat önce pişirin ve tenceresinde soğumasını sağlayın. Bu şekildede güzelce yumuşamız ve şeklini almış sarmalarınız olacaktır. 'ya tesekkurler.
Hepinize hayırlı günler diliyorum ❤️ Bugünde günlerden sarma olsun 😊 Biz şimdi kısık ateşte lokum gibi pişmeye gidiyoruz. Her şeyde olduğu gibi sarma pişirmeninde püf noktaları var elbette.
Hemen bir kaçını sizler için ekliyorum. .
✔️🍋Bol limon aromalı sevenler için üzerine koyacağınız limon dilimleri dışında sarmanıza dökeceğiniz suyun içinede limon sıkın mutlaka. Hem rengin daha parlak olmasına yardımcı olacaktır hemde Harika ekşili sarmalarınız olacaktır🤗 .
✔️ Sarmanızın üzerini mutlaka 🍁 yapraklarınızdan bir kaç tane sererek örtün. Bu yöntem sarmalarınız pişerken kararmamasına yardımcı olacaktır. .
✔️ Sarmanızı Servisten en az iki üç saat önce pişirin ve tenceresinde soğumasını sağlayın. Bu şekildede güzelce yumuşamız ve şeklini almış sarmalarınız olacaktır. 'ya tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments