Soğan Turşusu
4 tane iri mor soğan
1/3 dolduracak sekilde su
2/3 dolduracak sekilde sirke
1 çay kaşığı her bir kavanoz icin tuz
Yarım limon suyu
Ilk önce kavanozlarımızı güzel bir şekilde yıkayalım. Ardından mor soğanları çok ince olmayacak şekilde doğrayalım. Doğradığımız soğanları güzel bir şekilde yıkadığımız kavanozlara yerleştirelim, yerleştirdikten sonra üzerine tuz gezdirelim limon, sirke ve suyu unutmayalım bu işlemler bittikten sonra sterilize ettiğimiz kapakları kapatalım ve dolapta iki gün bekletelim, bekletilen soğan turşusu seve seve servise sunabilirsiniz denemek isteyenlere Şimdiden afiyet olsun😊 'ne tesekkurler.
4 tane iri mor soğan
1/3 dolduracak sekilde su
2/3 dolduracak sekilde sirke
1 çay kaşığı her bir kavanoz icin tuz
Yarım limon suyu
Sponsorlu Bağlantılar
Nasıl yapılırIlk önce kavanozlarımızı güzel bir şekilde yıkayalım. Ardından mor soğanları çok ince olmayacak şekilde doğrayalım. Doğradığımız soğanları güzel bir şekilde yıkadığımız kavanozlara yerleştirelim, yerleştirdikten sonra üzerine tuz gezdirelim limon, sirke ve suyu unutmayalım bu işlemler bittikten sonra sterilize ettiğimiz kapakları kapatalım ve dolapta iki gün bekletelim, bekletilen soğan turşusu seve seve servise sunabilirsiniz denemek isteyenlere Şimdiden afiyet olsun😊 'ne tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments