Sponsorlu Bağlantılar
Soğan Yahnisi
Malzemeler:
-500gr yağsız dana kuşbaşı
-25 adet arpacık soğan
-1 su bardağı nohut (haşlanmış)
-1 çorba kaşığı salça
-1 su bardağı sıcak su
-tuz,karabiber,pulbiber
-zeytinyağı
Hazırlanışı: Etleri düdüklü tencereye koyup üzerlerine 1 çay bardağı su ekleyip 15dk haşlayın...
Arpacık soğanların kabuklarını soyup yıkayın...
Tencereye zeytin yağını koyup arpacık soğanları kavurup salçayı ekleyip 5dk kavurup etleri ve nohutları ilave edip biraz daha kavurun...
Kavrulan etlere baharatlarını ve 1 su bardağı sıcak suyu ekleyip tencerenin ağzını kapatıp kısık ateşte 15-20dk pişirip sıcak olarak servis yapın...
Afiyet Olsun....Pembe Tatlar'a tesekkurler.
Malzemeler:
-500gr yağsız dana kuşbaşı
-25 adet arpacık soğan
-1 su bardağı nohut (haşlanmış)
-1 çorba kaşığı salça
-1 su bardağı sıcak su
-tuz,karabiber,pulbiber
-zeytinyağı
Hazırlanışı: Etleri düdüklü tencereye koyup üzerlerine 1 çay bardağı su ekleyip 15dk haşlayın...
Arpacık soğanların kabuklarını soyup yıkayın...
Tencereye zeytin yağını koyup arpacık soğanları kavurup salçayı ekleyip 5dk kavurup etleri ve nohutları ilave edip biraz daha kavurun...
Kavrulan etlere baharatlarını ve 1 su bardağı sıcak suyu ekleyip tencerenin ağzını kapatıp kısık ateşte 15-20dk pişirip sıcak olarak servis yapın...
Afiyet Olsun....Pembe Tatlar'a tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments