Tas Kebabı - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

7 Mayıs 2019 Salı

Tas Kebabı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
TAS KEBABI 🌟🌟🌟🌟⭐️
MALZEMELER;
1 kilo dana eti (bel eti yumuşak oluyor )
2 adet kuru soğan 
1 diş sarımsak 
3 adet yeşil biber 
3 yemek kaşığı tereyağı 
1 yemek kaşığı zeytinyağı 
1 yemek kaşığı salça 
Tuz karabiber kırmızı pul biber 






YAPILIŞI;
Öncelikle etimizi normal büyüklükte doğrayalım tencereye koyalım kısık ateşte suyunu salıp çekene kadar ara ara karıştırarak kavuralım soğanı sarımsağı küçük küçük doğrayalım etimize ilave edelim ardından yağlarını koyalım soğan pembeleşince biberleri doğrayıp ekleyelim birazda o şekilde kavurduktan sonra salçasını tuzunu baharatlarını ekleyip karıştıralım ardından kaynamış suyu üzerini geçene kadar koyalım kısık ateşte pişmeye bırakalım arasıra kontrol edip pişip pişmediğini az az kaynar su ekleyebiliriz ben patates havuç ve domates koymuyorum bu şekilde daha çok seviyorum yemeğimizi kısık ateşte pişirelim deneyeceklere afiyet olsun 😋anadolumutfagii'na tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments