Tavuklu Patlıcan Musakka - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

20 Mayıs 2019 Pazartesi

Tavuklu Patlıcan Musakka

Sponsorlu Bağlantılar
Tavuklu Patlıcan Musakka
Firinda beşamel soslu musakka
Öncelikle bostan patlicani yuvarlak dograyip tuzlu suda bekletip suyunu suzduruyoruz.bir yerde yag tuz ve karabiberle harmanlayip firin tepsimize yerlestirip ızgara bolumunde 200 derecede bir yüzü kizarinca öbür tarafini cevirip kızarınca alıyoruz.
İç harci icin
1 tavuk göğsünu küçük küçük dogruyoruz.
tavaya once 1 dogranmis sogan
Sponsorlu Bağlantılar
1 yesil biber ekliyoruz biraz kavrulunca
tavuklari da ekliyoruz





en son dogranmis 2 domates
ve bir kasik salcayi ekleyip kavuruyoruz.tuz karabiber taze kekik ekleyip bir bardak su ekledigimiz ic harcimiz pisince patlicanlarin uzerine ekliyoruz.
Üzerine beşamel sos için
2 kaşık tereyagi eritip
ustune 2 kaşık un ekleyip kavuruyoruz
2 bardak sütü ekliyoruz
pişen sosa tuz ve karabiber ekliyoruz
ic harcinin ustune yayıyoruz.
en son uzerine dilim kasar veya rendesini koyarak firina veriyoruz
ramazanda guzel bi tarif yapacaklara afiyet olsun.cahidesultan.net'e tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments