Sponsorlu Bağlantılar
Üzüm Yaprağı Salamurası
Kısaca tarifi şöyle:
Yapraklar kuru olmalı kesinlikle.
Sap kısımları mümkün olduğunca kısaltılıp
4 er adet yaprak bohça yapılıp kavanozun dibine basılır sıkı sıkıya basılıp dolduğunda kaynamış sudan çıkan havluyla kuruladığımız kapaklar (yeni olsun) sıkıca kapatılır ve hiç açılmaz.
2 yıl dayanır fakat ağzını açtıysak sıcak suda şoklayıp dondurucuya atmalıyız. 'a tesekkurler.
Kısaca tarifi şöyle:
Yapraklar kuru olmalı kesinlikle.
Sap kısımları mümkün olduğunca kısaltılıp
4 er adet yaprak bohça yapılıp kavanozun dibine basılır sıkı sıkıya basılıp dolduğunda kaynamış sudan çıkan havluyla kuruladığımız kapaklar (yeni olsun) sıkıca kapatılır ve hiç açılmaz.
2 yıl dayanır fakat ağzını açtıysak sıcak suda şoklayıp dondurucuya atmalıyız. 'a tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments