Sponsorlu Bağlantılar
3 MALZEMELI ÇITIR PASTANE BAKLAVASI__
ÖNEMLI BILGILER:
✔Bu Hamur tüm Baklava Ustalarinin Yillardir kullandigi orjinal Baklava hamurudur.
✔Hamurun nekadar kolay Açildiğina Hayran Kalicaksiniz Asla yirtilma Kopma olmuyor.
✔Tek tek Açmadan Sadece 2 defada 40 kat Baklava Yapabilirsiniz.
✔Baklavanizi Birkac gün önceden Yapin Pişirin Bayramda Şerbet Dökün tüm Ayrintilari YouTube Videoda izleyebilirsiniz.
✔Yapicak Arkadaşlarıma Şimdiden Afiyet olsun🌹 .
buyrun Malzemeler :
Kullandigim ölçü:250 ml su bardağı
Tepsi ölçüsü:25×35 cm
🔹️1 su bardağı ilik su
🔹️yarım su bardağı Siviyag
🔹️3/3,5 su bardağı Un(Dikkatli ekleyin)
🔹️1 tatli kaşığı limon suyu
İç Harçi:
🔹️300 gr Ögütülmüs Ceviz
Yüzeyi icin:
🔹️250 gr Tereyağ
Acmak icin:
🔹️2 su bardağı Nisasta (bugday veya misir olur ben misir kullandim)
Serbeti:
(bol Serbetli Sevenler artirilabilir)
🔹️2,5 su bardağı Şeker
🔹️2,5 su bardağı su
🔹️ceyrek limon
Orta derecede 13 dakika kaynatilip kenara alinir.
Hafif Kivamli bir Serbet olmali Baklavanizin uzun süre Çitir kalmasi icin.
Pisme Süresi:
🔹️Önceden ısınmış alt üst ayar 190°Fırında yaklaşık 45/50 dakika Pişicek (Her firin farklidir dikkat edin lütfen)
Kolay gelsin🌹 'ya tesekkurler.
ÖNEMLI BILGILER:
✔Bu Hamur tüm Baklava Ustalarinin Yillardir kullandigi orjinal Baklava hamurudur.
✔Hamurun nekadar kolay Açildiğina Hayran Kalicaksiniz Asla yirtilma Kopma olmuyor.
✔Tek tek Açmadan Sadece 2 defada 40 kat Baklava Yapabilirsiniz.
✔Baklavanizi Birkac gün önceden Yapin Pişirin Bayramda Şerbet Dökün tüm Ayrintilari YouTube Videoda izleyebilirsiniz.
✔Yapicak Arkadaşlarıma Şimdiden Afiyet olsun🌹 .
buyrun Malzemeler :
Kullandigim ölçü:250 ml su bardağı
Tepsi ölçüsü:25×35 cm
🔹️1 su bardağı ilik su
🔹️yarım su bardağı Siviyag
🔹️3/3,5 su bardağı Un(Dikkatli ekleyin)
🔹️1 tatli kaşığı limon suyu
İç Harçi:
🔹️300 gr Ögütülmüs Ceviz
Yüzeyi icin:
🔹️250 gr Tereyağ
Acmak icin:
🔹️2 su bardağı Nisasta (bugday veya misir olur ben misir kullandim)
Serbeti:
(bol Serbetli Sevenler artirilabilir)
🔹️2,5 su bardağı Şeker
🔹️2,5 su bardağı su
🔹️ceyrek limon
Orta derecede 13 dakika kaynatilip kenara alinir.
Hafif Kivamli bir Serbet olmali Baklavanizin uzun süre Çitir kalmasi icin.
Pisme Süresi:
🔹️Önceden ısınmış alt üst ayar 190°Fırında yaklaşık 45/50 dakika Pişicek (Her firin farklidir dikkat edin lütfen)
Kolay gelsin🌹 'ya tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments