Sponsorlu Bağlantılar
Çıtır Çıtır Bülbül Yuvası
✔MALZEMELER✔
2 su bardağı süt
yarim su bardağı sıvıyağ
1 paket kabartozu
2 tane yumurta
1 yemek kaşığı sirke
50 gram eritilmiş tereyağı
bir fiske tuz
5 buçuk su bardağı un ( kontrollü koyun)
✔SERBETI IÇIN✔
3 buçuk su bardağı şeker
3 bucuk su bardağı su
bir limon dilimi
✔ARASI İCIN
Ceviz
🌹TATLIYI AÇMAK IÇIN
Nişasta ben bugday nişastası kullandım sizler mısır nisastasida kullanbilirsiniz
✔ÜZERİNİN YAĞI İCİN
100 gram tereyağı
yarim cay bardağı sıvıyağ
✔PÜF NOKTASI
hamuru çok iyi yoğurun ve beze yaptıktan sonra mutlaka dinlendirin unun markası önemli 1 sınıf kaliteli baklavalık un olsun
tatlınız ılık serbetin ilk sıcaklığı çıkınca tatlınıza dökün.Şerbeti 25 30 dakika kadar kaynatın. Hamuru lütfen çok ince acın. 'e tesekkurler.
✔MALZEMELER✔
2 su bardağı süt
yarim su bardağı sıvıyağ
1 paket kabartozu
2 tane yumurta
1 yemek kaşığı sirke
50 gram eritilmiş tereyağı
bir fiske tuz
5 buçuk su bardağı un ( kontrollü koyun)
✔SERBETI IÇIN✔
3 buçuk su bardağı şeker
3 bucuk su bardağı su
bir limon dilimi
✔ARASI İCIN
Ceviz
🌹TATLIYI AÇMAK IÇIN
Nişasta ben bugday nişastası kullandım sizler mısır nisastasida kullanbilirsiniz
✔ÜZERİNİN YAĞI İCİN
100 gram tereyağı
yarim cay bardağı sıvıyağ
✔PÜF NOKTASI
hamuru çok iyi yoğurun ve beze yaptıktan sonra mutlaka dinlendirin unun markası önemli 1 sınıf kaliteli baklavalık un olsun
tatlınız ılık serbetin ilk sıcaklığı çıkınca tatlınıza dökün.Şerbeti 25 30 dakika kadar kaynatın. Hamuru lütfen çok ince acın. 'e tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments