Kemik Suyunun Hiç Bilinmeyen Faydaları – Etkisi İnanılmaz.. - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

28 Ağustos 2019 Çarşamba

Kemik Suyunun Hiç Bilinmeyen Faydaları – Etkisi İnanılmaz..

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Kemik Suyunun Hiç Bilinmeyen Faydaları – Etkisi İnanılmaz..
Kemik suyunun yapımı hem çok basit hem de verdiği şifa inanılmaz. Bu eşsiz besin eski zamanlarda, savaşlarda ağır yaralar alan askerleri kısa zamanda sağlığına kavuşturan bir iksirdi. Günümüzde ise o da her şey gibi hazır gıda sektörüne kurban gitti. Aslında yapımı çok basittir, etkisi para ile ölçülemez.
Uzmanlar kemik iliği ve kemik suyu üzerinde yaptıkları incelemede özellikle vücudun bağışıklık sistemini güçlendirdiği için uzun bir yaşamın sırrı olduğunu tespit etmişlerdir. Özellikle kemiğin içinde bulunan ilik mikrop ve bakteri oluşumunun önüne geçmenin yanı sıra bağışıklık sistemi ile ilgili olan lökasit ve eritrosit hücrelerinin de üremesine yardımcı olarak çoğalmasını sağlar.






Özellikle hastalık dönemlerinde kemik suyunun bolca tüketilmesi hastalığın daha kısa sürede ve etkilerinin daha az hissedilerek atlatılması için çok önemlidir. Bununla birlikte kemik iliğinin mikrop ve bakteri oluşumu ile ilgili bir koruyucu görevi de görmesinden dolayı düzenli kemik iliği ve kemik suyu tüketiminin hastalıklara karşı kalkan görevi gördüğünü söylemek de yanlış olmayacaktır.
Kemik iliği ve kemik suyu kemik gelişimini yakından ilgilendirmektedir. Özellikle kırık gibi kemik yapısının bozulması gibi durumlarda düzenli olarak kemik suyunun içilmesi iyileşme sürecini de hızlandıracak ve kemiklerin daha güçlü bir yapıya sahip olmasını sağlayacaktır. Özellikle yaşlılık döneminde kemiklerin erimesini ve yapısının zayıflamasını engellemek için bolca kemik suyuna çorba tüketilmesi önerilmektedir.
Kaynak:http://www.haberedavet.com


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments