Sponsorlu Bağlantılar
JAPON USULÜ LAVAŞ EKMEĞİ
✔Uzakdogu Mutfaginda görüp Bu Fikre hayran kaldim ve hemen Sizlere Sunmaktan çok mutluyum.
✔Çok Farkli bir Teknikle Tül gibi incecik ekmek oluyor.
✔Yine herkesin yapabilecegi son derece kolay bir Yöntem.
✔Videomda yapimi ve püf noktalarini detayli anlattim denemeden önce izlemenizi tavsiye ederim.
✔Yapicak Arkadaşlarıma Şimdiden Afiyet olsun🌷
Buyrun Malzemeler ⤵️
Kullandigim ölçü:250 ml su bardağı
34 adet Lavaş çikiyor.
🔹️2 su bardağı Su
🔹️1 tatli kaşığı Tuz (tepeli)
🔹️4,5 su bardağı Un (dikkatli ekleyin lütfen orta Yumuşaklikta bir hamur olucak)
Ara kat icin:
1 çay kaşığı Nişasta (tepeli)
1 çay kaşığı dolu Eritilmiş Tereyağ
1 çay kaşığı Siviyag
Kolay gelsin 🌷
INGREDIENTS
2 cup water
4,5 cup Flour
1 tea spoon salt
1 espresso spoon melted butter
1 espresso spoon oil
1 espresso spoon starch
Enjoy 🌷 'ya tesekkurler.
✔Uzakdogu Mutfaginda görüp Bu Fikre hayran kaldim ve hemen Sizlere Sunmaktan çok mutluyum.
✔Çok Farkli bir Teknikle Tül gibi incecik ekmek oluyor.
✔Yine herkesin yapabilecegi son derece kolay bir Yöntem.
✔Videomda yapimi ve püf noktalarini detayli anlattim denemeden önce izlemenizi tavsiye ederim.
✔Yapicak Arkadaşlarıma Şimdiden Afiyet olsun🌷
Buyrun Malzemeler ⤵️
Kullandigim ölçü:250 ml su bardağı
34 adet Lavaş çikiyor.
🔹️2 su bardağı Su
🔹️1 tatli kaşığı Tuz (tepeli)
🔹️4,5 su bardağı Un (dikkatli ekleyin lütfen orta Yumuşaklikta bir hamur olucak)
Ara kat icin:
1 çay kaşığı Nişasta (tepeli)
1 çay kaşığı dolu Eritilmiş Tereyağ
1 çay kaşığı Siviyag
Kolay gelsin 🌷
INGREDIENTS
2 cup water
4,5 cup Flour
1 tea spoon salt
1 espresso spoon melted butter
1 espresso spoon oil
1 espresso spoon starch
Enjoy 🌷 'ya tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments