MOR LAHANA TURŞUSU💜 - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

27 Eylül 2019 Cuma

MOR LAHANA TURŞUSU💜

Sponsorlu Bağlantılar
MOR LAHANA TURŞUSU💜
1 tane orta boy mor lahana
2 2,5 yemek kaşığı Kaya tuzu (silme)çok tuzlu olmuyor ama 2,5 kaşık ideal ama tuzu az kullanmak isteyenler için 2 kaşıkta olur canlar tuz miktarı 1 yemek kaşığı 2,5 yemek kaşığı arasında değişebilir 1 yemek kaşığı ekleyebilir ertesi gün kavanozu açıp tadına bakabilir az ise 1 kaşık daha ekleyebilirsiniz👍
Yarım limon
1 çay bardağı sirke 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 

Sponsorlu Bağlantılar





görüldüğü gibi mor lahanamızı istenilen kalınlıkta doğruyoruz ve üzerine tuz,sirke ve limon ekleyip 3,4 dakika ovuyoruz..15 dakika dinlenen lahanamızı kavanozlara bastırarak yerleştiriyoruz ve tabakta kalan suyu üzerine döküyoruz..Kavanozların üzerine içme suyu ekleyip güzelce çalkalayıp buzdolabına kaldırıyoruz.Hiç su eklemedende yapılabilir.2 haftada tam tadını bulan turşumuzu buzdolabında muhafaza edelim serin havalarda tezgah üstünde bile durabilir.Salata olarak tüketmek isterseniz kavanozdan çıkardığınız lahanayı yıkayıp süzdürebilir üzerine yağ limon gezdirip tüketebilirsiniztatlicianne'ye tesekkurler.



Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments