Sponsorlu Bağlantılar
Vişneli Tatlı 🍒
Malzemeler
Alt taban için
1 paket kedi dili bisküvi
Bisküvileri ıslatmak için vişne suyu
Muhallebisi için
1 litre süt
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
1 paket 200 ml. sıvı süt kreması koyu olandan
vişne sosu için
3 su bardağı vişne suyu
3 yemek kaşığı nişasta
1 cay bardagi toz şeker
Üzeri için
vişnu jöle
1 çay bardağı tane vişne
Hazırlanışı
Kare borcama kedi dili bisküvileri vişne suyu ile ıslatıp dizin.
vişne sosunu pişirelim.
Vişneleri suyu , nişastayı ,şekeri ekleyip karıştırın.
Bir taşım daha kaynadığında ocaktan alın. kedi dili Bisküvilerinin üzerine dokun.
Muhallebi için tencereye süt ,un ,nişasta krema ,şekeri alıp kaynayıncaya kadar karıştırın.. Ocaktan alıp vanilyayı ekleyip mikserle 3-5 dakika çırpın. Vişnu sosun üzerine dokun . Tatlı soğuduktan sonra ,vişneli jöleyi hazırlayın ve muhallebinin üzerine vişne tanelerini ile dokun.
Buzdolabına alıp en az 6 saat bekletin.
Dilimleyerek servis edin.
AFİYET OLSUN..... 'ya tesekkurler.
Malzemeler
Alt taban için
1 paket kedi dili bisküvi
Bisküvileri ıslatmak için vişne suyu
Muhallebisi için
1 litre süt
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
1 paket 200 ml. sıvı süt kreması koyu olandan
vişne sosu için
3 su bardağı vişne suyu
3 yemek kaşığı nişasta
1 cay bardagi toz şeker
Üzeri için
vişnu jöle
1 çay bardağı tane vişne
Hazırlanışı
Kare borcama kedi dili bisküvileri vişne suyu ile ıslatıp dizin.
vişne sosunu pişirelim.
Vişneleri suyu , nişastayı ,şekeri ekleyip karıştırın.
Bir taşım daha kaynadığında ocaktan alın. kedi dili Bisküvilerinin üzerine dokun.
Muhallebi için tencereye süt ,un ,nişasta krema ,şekeri alıp kaynayıncaya kadar karıştırın.. Ocaktan alıp vanilyayı ekleyip mikserle 3-5 dakika çırpın. Vişnu sosun üzerine dokun . Tatlı soğuduktan sonra ,vişneli jöleyi hazırlayın ve muhallebinin üzerine vişne tanelerini ile dokun.
Buzdolabına alıp en az 6 saat bekletin.
Dilimleyerek servis edin.
AFİYET OLSUN..... 'ya tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments