Sponsorlu Bağlantılar
Muhallebili Kemal Paşa Tatlısı
Malzemeler
1 paket Kemal Paşa Tatlısı
1 lt süt
1 su bardagı şeker
2 yemek kaşığı nişasta (tepeleme)
2 yemek kaşığı un (tepeleme)
2 yemek kaşığı Hindistan cevizi
1 paket vanilya
Hazırlanışı
Kemal Paşa tatlılarını üstünde ki tarife göre pişirin. Bir kaba sırayla dizin(ben tart kalıbı kullandım). Başka bir tencereye süt un şeker nişasta Hindistan cevizini alıp karıştırın ocağı yakın kısık ateşte karıstırarak koyulasıncaya kadar pişirin ve vanilyayı ekleyip ocağı kapatın.Muhallebiyi Kemal Pasa Tatlılarının üstüne eşit bir şekilde dökün. Oda sıcaklığına gelince buz dolabına kaldırın.En az 3-4 saat dinlendirdikten sonra dikkatli bir şekilde servis kabına ters çevirin. Afiyet olsun 'a tesekkurler.
Malzemeler
1 paket Kemal Paşa Tatlısı
1 lt süt
1 su bardagı şeker
2 yemek kaşığı nişasta (tepeleme)
2 yemek kaşığı un (tepeleme)
2 yemek kaşığı Hindistan cevizi
1 paket vanilya
Hazırlanışı
Kemal Paşa tatlılarını üstünde ki tarife göre pişirin. Bir kaba sırayla dizin(ben tart kalıbı kullandım). Başka bir tencereye süt un şeker nişasta Hindistan cevizini alıp karıştırın ocağı yakın kısık ateşte karıstırarak koyulasıncaya kadar pişirin ve vanilyayı ekleyip ocağı kapatın.Muhallebiyi Kemal Pasa Tatlılarının üstüne eşit bir şekilde dökün. Oda sıcaklığına gelince buz dolabına kaldırın.En az 3-4 saat dinlendirdikten sonra dikkatli bir şekilde servis kabına ters çevirin. Afiyet olsun 'a tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments