Hamuru Asla Yırtılmayan Su Böreği - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

23 Aralık 2019 Pazartesi

Hamuru Asla Yırtılmayan Su Böreği

Sponsorlu Bağlantılar
Hamuru Asla Yırtılmayan Su Böreği
Püf Noktalar :
➡Hamurunuz hafif ele yapışan bir hamur olmalı lütfen un takviyesi fazla yapmayın.
➡Kaynama Suyunuz büyük bir tencerede olmaliki kolaylık olsun, ben 8 litrelik tencereye 1 yemek kaşığı Tuz ve Yarım çay bardağı Siviyag ekleyip kaynattim.
➡Börek yapım asamasinda bir defa tencereeeki su değişmeli çünki unlanmistir ve yapışma riski olabilir.
➡Mutlaka haşlanmış yufkanizi  soğuk suya transfer edin, baktınız su ılınmış değiştirin lütfen.
Sponsorlu Bağlantılar
Buyrun Malzemeler:
kullandığım ölçüler





➡250 ml su bardağı
➡125 ml çay bardağı
➡35×40 tepsi
▪6 Yumurta
▪1,5 tatlı kaşığı Tuz
▪3/3 ,5 su bardağı Un (yumurtabüyüklügüne göre un miktarı değişkenlik gösterebilir lütfen videodaki kıvamda bir hamur elde edin)
Ara katlara Sürmek için :
▪125 gr Tereyağ
▪yarım çay bardağı Siviyag
İç Harcı :
▪Peynirli veya Kıymalı yapabilirsiniz.
Kolay Gelsin 🌷masmavi3_mutfakta'ya tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments