Sponsorlu Bağlantılar
Malzemeler
☕️250gr Margarin (yumuşak)
☕️1 yumurta beyazı
☕️1 çay bardağı pudra şekeri
☕️2 vanilya
☕️1 çay kaşığı tarçın
☕️1 çay kaşığı kabartmatozu
☕️1 çay bardağı nişasta
☕️3 buçuk su bardağı un
☕️1 su bardağı ince kekilmiş ceviz içi
Üzeri için
☕️5 yemek kaşığı pudra şekeri
☕️üç çay kaşığı tarçın
Yapılışı
☕️Öncelikle yumurta beyazı ve pudra şekerini çatalla çırpın.
☕️üzerine ceviz içi hariç diğer malzemeleri ekleyip elinizle yoğurun.
☕️Ceviz içinide ekleyip yumuşak bir hamur elde edin.
☕️Minik toplar yapıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye az aralıklarla dizin.
☕️Önceden ısıtılmış 160C fırında üzerleri kızarmadan pişirin.
☕️Pudra şekeri ve tarçını bir kapta karıştırın ve fırından çıkan sıcak kurabiyeleri bu karışıma bulayın. ❗️Soğuyan kurabiyeleri ağzı kapalı bir cam kavanoz yada bir kapta 2gün bekletin. Böylelikle daha ağızda dağılan lezzetli kurabiyeler olacaktır. 'ye tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments