Yunan Mutfağından Ekmek Kadayıfı - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

16 Aralık 2019 Pazartesi

Yunan Mutfağından Ekmek Kadayıfı

Sponsorlu Bağlantılar
YUNAN MUTFAGINDAN EKMEK KADAYIFI
(Kremali Basma Kadayif)                   
✔Gecen hafta gitmis oldugum bir Yunan Restorantinda Ekmek kadayifi adi altinda  bu tatli ikram edildi,gördügümde cok Şaşirmadim cünki Tatlilarimiz birbirine cok benzer, Tatliyi tadinca  bir Kadayif ve üzerinde Pastaci Kremasi anca bukadar Lezzetli olur dedim Muhtesem bir İkili olmuştu..
✔Bugün Tarifini Sizlerle Paylasmaktan cok mutluyum.
✔Videoda Tüm Detay ve Püfnoktalari anlattim denemeden önce izlemenizi tavsiye ederim.
✔Yapicak Arkadaşlarıma Şimdiden Afiyet olsun 🌹
Sponsorlu Bağlantılar
Buyrun Malzemeler⤵️





Kullandigim ölçü:250 ml su bardağı
🔹️500 gr Kadayif
🔹️yarim cay bardağı Sıvıyağ
🔹️125 gr Tereyağ
🔹️1 su bardağı iri kirilmiş Ceviz
Şerbeti:
🔹️3 su bardağı Şeker
🔹️3 su bardağı Su
🔹️Çeyrek limon
Pastaci Kremasi:
🔹️3 su bardağı Süt
🔹️2 Yumurta Sarısı
🔹️yarim su bardağı Şeker
🔹️1 yemek kaşığı Un
🔹️1 yemek kaşığı Nisasta
🔹️1 paket Vanilya
🔹️125 gr Tereyağ
🔹️Yüzeyine Tarçin Serpilerek Servis edilir.
Kolay gelsin 🌹 masmavi3_mutfakta'ya tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments