Sponsorlu Bağlantılar
500 gr kusbasi dogranmis dana eti
200 gr kültür mantari
2 adet kurusogan
3 adet sivri biber
2 adet rendelenmis domates
1 tatli kasigi domates salcasi
1 yemek kasigi tereyagi
2,3 yemek kasigi zeytinyagi
Tuz,karabiber
Istege bagli pulbiber
Yapilisi:
Öncelikle pisirme tenceresi cok iyi isitilir ve kusbasi dogranmis et tencereye alinir burada harli ateste suyunu salip cekene dek pisirilir.Suyunu ceken ete zeytinyagi tereyagi yemeklik dogranmis kurusogan ve sivri biber eklenir bir kac dakika arada karistirilarak pisirilir ardindan mantar eklenir yine bir kac dakika pisirilir en son rendelenmis domates,tuz,karabiber ve salca eklenir bir cay bardagi kadarda kaynar su eklenip ocagin alti kisilir ve yaklasik yarim saat kisik ateste pisirilir ardindan servis edilir. 'a tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments