Kumkuat reçeli - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

10 Şubat 2020 Pazartesi

Kumkuat reçeli

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Kumkuat Reçeli
1 kg kumkuat
1 kg şeker
5 su bardagi su
Öncelikle kumkuatlari yikayip üst sap kisimlarini cok derin olmayacak sekilde kesin. Buyuk olanlari ikiye bolebilirsiniz. 10_15 dk kadar kısık ateşte haşlayalım. Bunu acı suyunun gitmesi icin yapıyoruz. 





Süzüp soğuk suya alalım. Tencereye seker ve suyu ekleyip 15_20 dakika kadar kısık ateşte kaynatalım. Serbet kivami almaya başlayınca kumkuatlari ekleyelim. Birlikte reçel kivami alana kadar kısık ateşte pişirelim. Üzerine çıkan köpükleri almayı unutmayalım. Recelimiz pişince 1 cay kasigi limon tozu ekleyelim 5 dakika sonra ocaktan alıp sıcakken kavanozlayip ters çevirelim. Deneyeceklere kolay gelsin.hediye_altintas'a tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments