Sponsorlu Bağlantılar
Malzemeler
4,5 adet tavuk budu
Sosu icin:
100 ml krema
1 tatli kasigi tuz
1 tatli kasigi Curry
1 tatli kasigi kirmizi toz biber
1 cay kasigi karabiber
1 cay kasigi kimyon
2 yemek kasigi zeytinyagi
Ayrica: yeterince firin posedi
Yapilisi:
Öncelikle tüm sos malzemeleri karistirilip yikanmis ve suyu süzülmüs tavuga eklenir ve sos heryerine gelecek sekilde karistirilir vaktiniz varsa bu sekilde bir iki saat bekletin tavugu buzdolabinda.hazir olan tavuk but firin posedine üst üste gelmeyecek sekilde alinir ve posedin agzi baglanir ardindan bicakla bir kac batirilip önceden isitilmis firinda 200 derecede fanli yaklasik 1,5 saat pisirilir zaten kizarmasindanda belli oluyor pistigi ardindan firindan alinip sicak sicak servis edilir.lezizsofralar'a tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments