Raffaello Kurabiye
🔘200gr tereyağ (oda sıcaklığında)
🔘Yarım çay bardağı sıvı yağ
🔘1 su bardağı pudra şekeri
🔘4 su bardağı un +2 yemek kaşığı (kontrollü koyun)
🔘Yarım paket kabartma tozu
200gr beyaz çikolata
1 kase hindistan cevizi.
Hazırlanışı;
🔘Hamur malzemelerini bir kaba alıp yoğurun.
🔘Unu kontrollü bir şekilde ilave edin.
🔘Elinize yapışmayacak bir hamur elde edin ve elinize ceviz büyüklüğünde parçalar alıp avucunuzda yuvarlayıp top haline getirin be yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin.
🔘Kurabiyelerin üzerini bastırmayın top halinde olacaklar.
🔘Önceden ısıtılmış 170ciC fırında 20-25 dakika pişirin.
🔘kurabiyelerin kızarmamasına dikkat edin.
🔘Fırından çıkardığınız kurabileri olduğu gibi soğumaya burakın.
🔘 Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin.
🔘Soğuyan kurabiyeleri önce beyaz çikolataya sonrada hindistan cevizine batırın ve bir tepsiye dizin.
🔘çikolatalı kurabiyelerin üzerleri donması ve dinlenmesi için bir iki saat bekletin sonra servis yapın.
Afiyet olsun😌zeynkurabiye'ye tesekkurler.
🔘200gr tereyağ (oda sıcaklığında)
🔘Yarım çay bardağı sıvı yağ
🔘1 su bardağı pudra şekeri
🔘4 su bardağı un +2 yemek kaşığı (kontrollü koyun)
🔘Yarım paket kabartma tozu
Sponsorlu Bağlantılar
Üzeri için-200gr beyaz çikolata
1 kase hindistan cevizi.
Hazırlanışı;
🔘Hamur malzemelerini bir kaba alıp yoğurun.
🔘Unu kontrollü bir şekilde ilave edin.
🔘Elinize yapışmayacak bir hamur elde edin ve elinize ceviz büyüklüğünde parçalar alıp avucunuzda yuvarlayıp top haline getirin be yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin.
🔘Kurabiyelerin üzerini bastırmayın top halinde olacaklar.
🔘Önceden ısıtılmış 170ciC fırında 20-25 dakika pişirin.
🔘kurabiyelerin kızarmamasına dikkat edin.
🔘Fırından çıkardığınız kurabileri olduğu gibi soğumaya burakın.
🔘 Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin.
🔘Soğuyan kurabiyeleri önce beyaz çikolataya sonrada hindistan cevizine batırın ve bir tepsiye dizin.
🔘çikolatalı kurabiyelerin üzerleri donması ve dinlenmesi için bir iki saat bekletin sonra servis yapın.
Afiyet olsun😌zeynkurabiye'ye tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments